Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mój pierwszy program w c++.

DrexonPl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powiedz nam po co wstawiłeś ten program?

Żeby się pochwalić.

Opublikowano

Ale czym ? kalkulatorem w konsoli.

Tak, stary zajedwabisty kalkualtor:

+ Kolorki

+ Konsola, to takie hakjerskie

+ Możliwość dodawania

+ Możliwość odejmowania !!!

+ Możliwość DZIELENIA!

+ Za to duży plus: Możliwość mnożenia!

- BRAK !

Osobiście takiego nie potrafię, jak chciałem taki zrobić to wychodziły mi takie:

areokalkulator.jpg

@topic

Mam nadzieję że mnie nauczysz jak zrobić taki kalkualtor jak twój, mistrzu.

Opublikowano

A spodziewałeś się pochwał?

Po prostu coś w stylu "Ja też kiedyś zaczynałem od kalkulatora, powodzenia".

Albo tak jak ja, ignore.

Opublikowano

Początki, początkami. Za rok będzie pisał lepsze programy od was zapewne :D

iz857a.png
Jak odpowiadasz mi na posta użyj proszę @tsdek - szybciej ogarnę.

Moje poradniki(ANDROID):

Moje poradniki(Programowanie stron):

Opublikowano

Początki, początkami. Za rok będzie pisał lepsze programy od was zapewne :D

Sugerujesz, że on po roku będzie posiadać większą wiedzę od ludzi którzy uczą się programować kilka lat?

I do tego, pisze to osoba która jest tak bardzo ograniczona, że używa mysql_* zamiast PDO(jeśli to nie ty, zwracam honor).

Nie pomagam na PW, od tego macie forum!!!

#PHP-things

08FMpDu.png

Opublikowano

Ty kurwa tak wszystkie programy hejtujesz, jesteś w jakimś randomowym MCT i gówno robisz.

Może powodem tego jest, że gówno umiecie?

Skąd wiesz, że gówno robię? Nie muszę się wszystkim chwalić na forum.
Opublikowano

Ty kurwa tak wszystkie programy hejtujesz, jesteś w jakimś randomowym MCT i gówno robisz.

Może powodem tego jest, że gówno umiecie?

Nie ważne jest to co umiesz, ale to co pokazałeś że umiesz.

Jedni na forum wrzucili swoje projekty, projekty gier, zaawansowanych programów.

Inni wrzucili kalkualtory w konsoli które gówno robią, albo gówniane przeglądarki.

Chłopie, nie wiem co ty umiesz, ale na podstawie tego co zaprezenowałeś, wiem że gówno umiesz, gówno wiesz i nie masz prawa oceniać innych. To znaczy masz prawo, ale twoje słowa są dla każdego normalnego człowieka gówno warte.

@down

Napisałem w pierwszym zdaniu że "to co pokazałeś że umiesz", wykazując się wiedzą techniczną w poście oczywiście to robisz, źle ująłem następne zdanie :)

Opublikowano

Nie ważne jest to co umiesz, ale to co pokazałeś że umiesz.

Jedni na forum wrzucili swoje projekty, projekty gier, zaawansowanych programów.

Inni wrzucili kalkualtory w konsoli które gówno robią, albo gówniane przeglądarki.

Chłopie, nie wiem co ty umiesz, ale na podstawie tego co zaprezenowałeś, wiem że gówno umiesz, gówno wiesz i nie masz prawa oceniać innych. To znaczy masz prawo, ale twoje słowa są dla każdego normalnego człowieka gówno warte.

No bez przesady :) Według mnie osoba, która nie wrzuciła wiele projektów na forum może wiele potrafić i oceniać prace innych. Jeśli taka osoba napisze komentarz oceniający stronę techniczną, to chyba z komentarza wynika czy zna się czy nie. Jednak jakby nie patrzeć masz rację - Osoba, która wrzuca 'konsolowy' kalkulator, musi faktycznie gówno potrafić :). I też musi być trochę nie dojrzała, bo jeśli by się przyjrzała to zobaczyłaby, że ten kalkulator tu wcale nie pasuje. I z powodu tego kontrastu jakiś moderator powinien ten temat wywalić.

708121422388637873334.png

Opublikowano

Sugerujesz, że on po roku będzie posiadać większą wiedzę od ludzi którzy uczą się programować kilka lat?

I do tego, pisze to osoba która jest tak bardzo ograniczona, że używa mysql_* zamiast PDO(jeśli to nie ty, zwracam honor).

mysqli_* *. Poprawka, nauczyłem się.

Tak po roku, ludzie potrafią więcej, od tych którzy piszą np. 3 lata. Dlaczego? Bo nowy i zna wszystkie formułki.

iz857a.png
Jak odpowiadasz mi na posta użyj proszę @tsdek - szybciej ogarnę.

Moje poradniki(ANDROID):

Moje poradniki(Programowanie stron):

Opublikowano

mysqli_* *. Poprawka, nauczyłem się.

Tak po roku, ludzie potrafią więcej, od tych którzy piszą np. 3 lata. Dlaczego? Bo nowy i zna wszystkie formułki.

Co mu z formułek jak nie ma doświadczenia(po roku jakieś ma ale nie takie jak ktoś po 3latach)?

Nie pomagam na PW, od tego macie forum!!!

#PHP-things

08FMpDu.png

Opublikowano

I znowu dogryzacie sobie nawzajem, świadczy to tylko o waszym poziomie. Można być świetnym programistą ale ważne jest to jakim się jest człowiekiem.
Dajcie sobie spokój, naprawdę...

Opublikowano

Powiem tak, jak na poczatkujacego bardzo ladne sam bede korzystal z niego :D

Ale co do cb Sopelek997,

To ze ty umiesz profesjonalnie pisac rozne rzeczy to nie oznacza ze bedziesz sie czepial chlopaka, ktory sie uczy i napisal tylko to "cos" Dla was to moze byc gowno zaprzeproszeniem, dla niego to jest wielki wysilek.

KONIEC

~ REBEKKA

Opublikowano

Ktoś tu chyba zapomniał, jak sam kiedyś zaczynał. Nikt nie urodził się z umiejętnością posługiwania się językiem programowania. Dlaczego podcinacie chłopakowi skrzydła swoimi przechwałkami? Szczególnie dziwię się członkom MPC Coders Team. Nie wiedziałam, że Waszym zadaniem jest wyśmiewanie czyjejś pracy i wywyższanie się nad początkującymi. Równie dobrze Mark Zuckerberg mógłby Cię wyśmiać, Sopelek997. Bardzo niesmaczna sytuacja.

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

Opublikowano

Ktoś tu chyba zapomniał, jak sam kiedyś zaczynał. Nikt nie urodził się z umiejętnością posługiwania się językiem programowania. Dlaczego podcinacie chłopakowi skrzydła swoimi przechwałkami? Szczególnie dziwię się członkom MPC Coders Team. Nie wiedziałam, że Waszym zadaniem jest wyśmiewanie czyjejś pracy i wywyższanie się nad początkującymi. Równie dobrze Mark Zuckerberg mógłby Cię wyśmiać, Sopelek997. Bardzo niesmaczna sytuacja.

Niestety... ale sam sobie chyba podcinasz. Polecam Ci popatrzeć w posty autora tego tematu. To jest po prostu zaśmiecanie działu, bo dział nie nazywa się "beka z programów" czy też "Mój pierwszy program", a "Projekty użytkowników forum". I nie jestem po niczyjej stronie, ale ten temat uważam za zbędny spam przy innych nawet przeglądarkach, które przez pewien czas były w modzie i każdy z twórców ścigał się z innymi o to, kto doda lepsze bajery.

9obpmnjr.png

Opublikowano

Niestety... ale sam sobie chyba podcinasz. Polecam Ci popatrzeć w posty autora tego tematu. To jest po prostu zaśmiecanie działu, bo dział nie nazywa się "beka z programów" czy też "Mój pierwszy program", a "Projekty użytkowników forum". I nie jestem po niczyjej stronie, ale ten temat uważam za zbędny spam przy innych nawet przeglądarkach, które przez pewien czas były w modzie i każdy z twórców ścigał się z innymi o to, kto doda lepsze bajery.

Czy czcionka pod moim avaterem jest zbyt mała, żebyś mógł dostrzec napis "kobieta"?

Jeśli Waszym zdaniem temat zaśmieca dział, niech moderator go zamknie, zostawiając przy tym stosowny komentarz, zamiast kpić z autora. Wątpię jednak, czy moje mini kazanie cokolwiek zmieni, dlatego też zakończę już tą nieprzyjemną dyskusję.

Opublikowano

Czy czcionka pod moim avaterem jest zbyt mała, żebyś mógł dostrzec napis "kobieta"?

Jeśli Waszym zdaniem temat zaśmieca dział, niech moderator go zamknie, zostawiając przy tym stosowny komentarz, zamiast kpić z autora. Wątpię jednak, czy moje mini kazanie cokolwiek zmieni, dlatego też zakończę już tą nieprzyjemną dyskusję.

Dziękuję za feministyczne podejście, ale nie korzystam z tej opcji... nie ma czegoś takiego jak "Użytkowniczka". Użytkownik, to użytkownik.

Jest regulamin działu i też jest to, że tematy są zamykane z takich czy innych powodów. A one same są do dyskusji, a nie do jej ucinania/wycinania itp.

Jako osoba która ma Root'a na innym forum, a tu masz dziwnie duże prawa skoro na profilu masz "Ostatnio: Informacja prywatna", więc powinnaś to Sylwio (by nie było, że znów) dobrze wiedzieć.

9obpmnjr.png

Opublikowano

Dziękuję za feministyczne podejście, ale nie korzystam z tej opcji... nie ma czegoś takiego jak "Użytkowniczka". Użytkownik, to użytkownik.

Jest regulamin działu i też jest to, że tematy są zamykane z takich czy innych powodów. A one same są do dyskusji, a nie do jej ucinania/wycinania itp.

Jako osoba która ma Root'a na innym forum, powinnaś to Sylwio (by nie było, że znów) dobrze wiedzieć.

W mojej wypowiedzi nie było nic feministycznego. Nie lubię po prostu, gdy ktoś zwraca się do mnie jak do faceta.

Sugerujesz, że nie mieliście powodu do zamknięcia tego tematu? W takim razie dlaczego uważacie, że zaśmieca dział? Ja na przykład wyrzucam śmieci do kosza.

Opublikowano

W mojej wypowiedzi nie było nic feministycznego. Nie lubię po prostu, gdy ktoś zwraca się do mnie jak do faceta.

Sugerujesz, że nie mieliście powodu do zamknięcia tego tematu? W takim razie dlaczego uważacie, że zaśmieca dział? Ja na przykład wyrzucam śmieci do kosza.

Czemu mówisz do mnie w liczbie mnogiej? Autor napisał temat i takowy jest. Nie jestem moderatorem ani globalem by zarządzać co jest a czego nie ma ;)

To powodzenia w wyrzucaniu <3 . Pisz do mnie na gg czy pw tu czy gdzieś i nie zaśmiecaj bardziej tego tematu.

9obpmnjr.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...